Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent sökes för heltidsvikariat!

Om tjänsten

Är du nyexaminerad ekonom inom redovisning och söker heltidsjobb? Är du dessutom noggrann, strukturerad och nyfiken? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Hos Norra Västerbotten Tidnings AB, ”Norran” i Skellefteå kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning, leverantörsreskontra, fakturering m.m. På ekonomiavdelningen är ni tre stycken. En ekonomichef, en löneansvarig och en ekonomiassistent. Som ekonomiassistent med inriktning mot redovisning varierar uppgifterna och arbetet kräver en helhetssyn inom ekonomi. Då ekonomiavdelningen på Norran är liten så kommer arbetsuppgifterna att vara varierande och du ges möjlighet att arbeta brett i din roll. I arbetet behöver du tycka om att arbeta med siffror, vara noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att ha god samarbetsförmåga och ha förståelse för hela verksamheten.

Arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring
• Leverantörsreskontra, inscanning, förkontering, uppföljning
• Fakturering, hantera inbetalningar, kundreskontra
• Avstämningar i samband med månadsbokslut
• Andra frågor som ligger på en ekonomiavdelning

Arbetsplatsen ligger i centrala Skellefteå och goda bussförbindelser finns precis utanför. Du kommer hamna på en trivsam och kamratlig arbetsplats med ca 65 st medarbetare.

Tjänsten är ca 1 års vikariat på heltid, kontorstider (8–17) måndag-fredag. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Norran. Vi söker dig som är tillgänglig för att starta introduktion runt den 18:e Mars. Eventuella frågor kring rekryteringen hänvisas till rekryterare marie.larsson@studentconsulting.com.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna inom redovisning. Som person är du ordningsam, strukturerad och en teamspelare. Du kan hantera att det stundtals kommer vara många ärenden igång samtidigt utan att för den sakens skull tumma på kvalitet. Du ska vara bekväm jobba i och lära dig nya system. Meriterande om du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel.

Intervjuer hos StudentConsulting kommer ske löpande, och sen därefter kommer slutintervjuer hållas hos Norran. Tveka därför inte att söka tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/sv/jobs/skelleftea/ekonomiassistent-sokes-for-heltidsvikariat/46493/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job46493
Sista ansökningsdag:
2019-02-19


Senaste inkomna jobb