Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent - spännande forskningsmyndighet

Om tjänsten

Är du en ekonomiassistent med högskoleutbildning och några års erfarenhet? Intresserad av internationella miljöer och EU? Sugen på nya utmaningar? Då har vi uppdraget för dig!

Beskrivning
Till en av våra kunder ? en mindre myndighet i centrala Stockholm ? söker vi nu en driven och självgående ekonomiassistent. Myndigheten arbetar för närvarande i ett flertal projekt finansierade av EU, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med ekonomihanteringen av dessa. Detta innebär såväl bokföring och budgetering som ekonomisk uppföljning av projekten samt att sammanställa och ansvara för den ekonomiska rapporteringen av projekteten till EU-kommissionen. Redovisningen av kostnader relaterade till projekten samt medverka i revisioner. Om myndigheten får koordingeringsansvaret för ett sådant projekt ska du hålla i den ekonomiska delen av det.

Arbetet innebär många kontakter såväl inom myndigheten som externt både nationellt och internationellt. En viktig del är att delta i enhetens utvecklingsarbete av processer och rutiner för ekonomi och administration. Även andra arbetsuppgifter inom ekonomiadministrationen kan bli aktuella.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du är driven, social och självgående, du trivs med att ha högt tempo och många kontaktytor. Är du den vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil
- Universitets-/högskoleexamen inom ekonomi
- Minst tre års arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av internationell verksamhet så som EU
- Erfarenhet av större ekonomisystem
- God datorvana och kunskaper i Excel
- Har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och engelska
- Meriterande är även erfarenhet av ekonomisystemet Agresso

Omfattning och tillträde
Heltid, tillträde i december 2014. Uppdragstid 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 11131MF i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Referensnummer
11131MF

Kontakt
E-post ansökan: rekrytering@perido.se

Övriga frågor: fraga@perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
11131MF
E-postadress:
rekrytering@perido.se


Senaste inkomna jobb