Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till Bisnode

Om tjänsten

Vi söker dig som är redo att starta karriären i en ansvarfull roll i Bisnodes växande ekonomiavdelning. Bisnode erbjuder dig en rolig och trevlig arbetsplats, där det händer mycket och du kan känna dig trygg i att alltid kunna lufta din åsikt och våga ifrågasätta. Tjänsten passar dig som med stolthet vill vara med och representera Bisnodes värde-ringar Trust, Constant Curiosity, Collaboration och Customer Focus.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ekonomiassistent till Bisnodes kontor i Solna.

Bisnode hjälper kunder att förstå sina utmaningar, möjligheter och drivkrafter – allt för att ge dem rätt förutsättningar för att fatta kloka beslut. De omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Bisnode är ca 2100 medarbetare i 19 länder med cirka 550st medarbetare i Stockholm.

Jag trivs i rollen på AP för jag har ett stort eget ansvar, varierande och utmanande arbetsuppgifter. Finance teamet är ett team med högt till tak, det finns alltid någon att fråga om hjälp. Fika är väldigt viktigt för oss och vi lunchar alltid tillsammans! - Så beskriver Isabell hur det är att arbeta som ekonomiassistent.

Ekonomiavdelningen består av 8st medarbetare varav du kommer arbeta tätt med Isabell med hanteringen av leverantörsreskontra. Rollen kommer utvecklas med tiden då teamet kommer förvärva fler arbetsuppgifter från Bisnodes europeiska kontor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bisnode.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du till exempel att:


* Delta i utvecklingsarbetet av rutiner och processer på ekonomiavdelningen
* Assistera med hanteringen av leverantörsreskontra
* Balansavstämningar vid bokslut
* Diverse kontorsadministration


Tjänsten passar dig som ser fördelar att starta din karriär i ett större internationellt företag, arbeta i en mindre grupp i en ansvarfull roll. Vi ger dig möjligheterna att utvecklas vilket passar ditt driv och vilja att ta egna initiativ.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett tydligt driv och erfarenhet av att arbeta självständigt antingen i studierna eller tidigare arbetslivserfarenheter.


* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda båda språken i arbetet
* God systemvana då Bisnode kommer byta ut befintliga ekonomisystem
* Det är meriterande om du har haft ett deltidsjobb parallellt med studier


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Månadslön
* Placering: Solna, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Daniel Klasson +46 8 562 467 70
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bisnodes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på daniel.klasson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bisnode, a leading progressive data and analytics company in Europe, is building a brighter future using smart data. We have more than 2,100 passionate and curious employees who collaborate in 19 countries using analytics and scoring models to predict customer behavior, deliver remarkable insights, and ultimately find innovative solutions to enduring problems. Bisnode – data to drive you forward.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
8:30-17:00
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021756
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ekonomiassistent-till-bisnode/15021756?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb