Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till Bosch Rexroth

Om tjänsten

Har du några års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och söker en ny roll på ett spännande bolag? Gillar du att jobba med stort ansvar och är en positiv, flexibel lagspelare? Då kan tjänsten som ekonomiassistent till Bosch Rexroth vara helt rätt för dig. Sök redan idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ekonomiassistent till Bosch Rexroth. Du blir en del av deras Nordiska Shared Service Center i Älvsjö och kommer jobba med kund- och leverantörsreskontra. Teamet består av 7 personer och du rapporterar till Reskontrachefen. I teamets dagliga arbete ansvarar de tillsammans för leverans och service till deras systerbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bosch Rexroth. Uppdraget kommer att vara på heltid och är initialt under 6 månader. Det kommer eventuellt att förlängas och det kan komma att finnas möjlighet till fast anställning hos Bosch Rexroth.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer bland annat göra kreditbedömningar på deras kunder, släppa orderspärrar, hantera påminnelser och inkassoärende, följa upp fordringar av kunder, supportera deras outsourcade enhet, stödja verksamheten i frågor gällande kundfakturor, diverse uppgifter under månads- och årsbokslut, momsrapportering, kontroll av bokningar av fakturor samt test när de uppgraderar deras system. Du kommer även hantera backoffice-uppgifter såsom scanning, kontroll av fakturor och uppföljning av påminnelser.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant ekonomisk utbildning


* Har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Har goda datakunskaper
* Behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av SAP


Som person är du ansvarstagande och kan arbeta självständigt, samtidigt som du trivs bra i grupp och är en team player. Då du har kontakter internt och extern är du positiv och serviceminded. Vi ser även att du är noggrann och initiativrik, där du kan komma med idéer på hur arbetet kan förbättras.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, inom 1–2 veckor
* Omfattning: Heltid
* Placering: Älvsjö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bosch Rexroths önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Bosch Rexroth är ett företag som sätter maskiner och system i rörelse genom ekonomisk, precis, säker och energieffektiv driv- och styrteknik. Bolaget kombinerar erfarenheter från hela världen inom marknadssegmenten mobil användning, maskinbygge och ingenjörskonst, fabriksautomation och förnyelsebar energi för att utveckla innovativa komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster. Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem samt växel-, linjär- och montageteknik, allt från en enda källa. Bosch Rexroth har verksamhet i över 80 länder, cirka 29 500 anställda och en årsomsättning på omkring 5 miljarder euro (2016). I Norden har Bosch Rexroth AB cirka 950 medarbetare fördelade på 20 säljkontor samt fem olika produktionsenheter.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021801
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ekonomiassistent-till-bosch-rexroth/15021801?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb