Ekonomiassistent till Egeryds Fastighetsförvaltning

Om tjänsten

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.
Vi har en tydlig målbild att bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och utvecklas med oss?

Om tjänsten
Vi söker nu till vårt bolag Egeryds Fastighetsförvaltning i Örebro AB en ansvarsfull och engagerad ekonomiassistent för ett fem månaders vikariat. Du ansvarar för leverantörsfakturaflödet från mottagen faktura till tolkning och ankomstkontering samt är behjälplig vid löpande bokföring och fakturering vid behov.
Du kommer ingå i den supportgrupp som stöttar övriga bolag inom Egerydskoncernen i delarna Personal, Marknad, Ekonomi och IT.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar. Vi ser att du är utbildad ekonom samt har god vana att arbeta i Office 365.
Meriterade är om du arbetat med leverantörsfakturahantering/löpande bokföring samt programmen Readsoft & Agresso Business World.
Hos oss på Egeryds får du arbeta tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!
Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till martin.andersell@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 31.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Anställningsvillkor
Fast lön
Vikariat maj-september
Tjänsten är stationerad på vårat kontor i Örebro.
Sista ansökningsdag 13 april 2019.

Vi bryr oss!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro
Hemsida:
www.egeryds.se

Ansökan

E-postadress:
martin.andersell@egeryds.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-13


Senaste inkomna jobb