Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till ett innovativt företag i Göteborg

Om tjänsten

Vår kund är en drivande aktör inom produkt- och systemlösningar med målet att arbeta för ett skifte mot mer hållbara produkter inom fordonsbranschen. Vår kund som både säljer och utvecklar sina produkter lokalt i Göteborg och de söker nu tillskott till deras ekonomiavdelning med omgående start.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll som ekonomiassistent hos vår kundkommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära:
- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring och månadsbokslut
- Enklare HR-arbete
- Stötta upp produktionsledare med inköp av material
- Posthantering samt övriga arbetsuppgifter av administrativ karaktär
Tjänsten passar dig som trivs med att ta eget ansvar i en expansiv och innovativ organisation. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 08-17 med flexibilitet.

Tjänsten skall tillsättas omgående och detta är ett konsultuppdrag under ett års tidmed god möjlighet till direktanställning hos kund.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en examen från högskola eller universitet inom området ekonomi, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara den vi sökerskall du tidigare ha arbetat med leverantörs- och kundreskontra samt god förståelse för bokföring.Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som ekonomiassistent och har arbetat med bokslut. För vår kund är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal- och skrift samt har erfarenhet av Excel. Majoriteten av det dagliga arbetet sker i affärssystemet Monitor, och därmed ser vi det som ettplus om du har erfarenhet av detta.Som person tror vi att du är väldigt prestigelös, framåt och driven.Du är en kommunikativ och engagerad lagspelare som vågar ta egna initiativ när det behövs. För att passa i denna roll som ekonomiassistent tror vi även attdu är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Tjänsten är under ett års tid ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag, med möjlighet till direktanställning hos kund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer informasjon

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sweden AB
Hemsida:
www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
84703
Webbplats:
https://apply.recman.no/job_post.php?id=84703&path=ams
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Övrigt:
Vi tar inte emot ansökan via e-post.


Senaste inkomna jobb