Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till Forsbergs Fritidscenter

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 850 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg och är svensk distributör för: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar/husvagnar & Hobby husvagnar. På företagets sju center runt om i Sverige arbetar ca 100 medarbetare och det finns alltid minst 600 fordon i lager.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Forsbergs Fritidscenter arbetar du med blandade uppgifter på koncernens ekonomiavdelning. Framför allt kommer ditt ansvarsområde att vara inom två områden (ekonomi och fordonsadministration) med följande uppgifter:
Ekonomi:
- Leverantörsreskontra
- Kundreskontra
- Allmän bokföring/avstämningar/kontroller/uppföljningar
Fordonsadministration:
- Registrering mot Transportstyrelsen
- Genomföra transaktioner med slutkund i samband med leverans


Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och tar ansvar för att driva ditt egna arbete framåt. Du har förmågan att se detaljer och är mån om att lämna ifrån dig korrekta uppgifter. För att trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och social. Du trivs i en öppen atmosfär och sprider god stämning omkring dig.
Önskvärt är att du har läst ekonomi på gymnasienivå samt har minst några års erfarenhet av ekonomi/administration med goda kunskaper i Excell. Meriterande är erfarenhet av Visma.
Vi förutsätter att du är en god lagspelare som gillar att samarbeta med andra. Har du intresse för fordon tror vi att du kommer att trivas extra bra hos oss.
Vi erbjuder en stimulerande tjänst i en verksamhet som genomsyras av glädje, nytänkande och framåtanda.
Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.

Sista ansökningsdatum: 2017-12-04
Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
2826
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2826
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb