Ekonomiassistent till global aktör inom industribranschen

Om tjänsten

Till global aktör inom industribranschen sökes nu en ekonomiassistent för en hyrrekrytering
Vindex (https://www.vindex.se/)söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent (https://www.vindex.se/rekrytering/rekrytering-ekonomiassistent/)för en långsiktig tjänst med start så snart som möjligt. Detta är initialt ett konsultuppdrag som löper på sex månader framåt. Därefter är ambitionen att rollen övergår till en direkt anställning direkt hos kunden, givet att båda parter trivs med varandra. I rollen kommer du arbeta brett med fokus på kund- och leverantörsreskontra, men det finns även utrymme att arbeta med mer kvalificerade redovisningsuppgifter. Rapportering sker till redovisningschefen (https://www.vindex.se/interim/interim-redovisningschef/).

Placering:Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Kund- och leverantörsreskontra
- Bankavstämningar
- Skatte- och momsdeklarationer
- Löpande redovisning
- Delaktig i bokslutsarbete
- Delaktig i rapporteringsarbete
- Stötta upp administrativt i ad hoc-frågor

Vi söker dig som har hunnit arbeta 1-2 år i rollen som ekonomiassistent och vill utvecklas och ta nästa steg inom redovisning. Som person är du noggrann, strukturerad och mycket ambitiös. Du trivs med ordning och reda och har en förkärlek för administration. Du trivs att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. För att vara aktuell för denna tjänst som ekonomiassistent bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Minst 1-2 års relevant erfarenhet från arbete med ekonomi, gärna kund- och leverantörsreskontra
- Goda kunskaper i Excel
- Meriterande med branscherfarenhet
- Utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och text

Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JJEKASS088. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Josefin Jangälv. (https://www.vindex.se/kontakta-oss-pa-vindex-ab/)

Vindex (https://www.vindex.se/)är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Viär specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb (https://www.vindex.se/alla-tillgangliga-konsultuppdrag-och-jobb/).

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vindex AB
Hemsida:
https://www.vindex.se

Ansökan

Webbplats:
https://vindexab.teamtailor.com/jobs/190187-ekonomiassistent-till-global-aktor-inom-industribranschen?promotion=76062-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-02


Senaste inkomna jobb