Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till Göteborg

Om tjänsten

Söker du lediga jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör i Göteborg? Läs mer och sök idag!

TNG söker ekonomiassistenter och ekonomiadministratörer med blandad erfarenhet för kommande uppdrag hos våra kundföretag i Göteborg. Behovet hos våra kunder ser ofta olika ut mellan olika uppdrag, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad ekonom, samt med dig som har många års erfarenhet inom av praktiskt arbete som ekonomiassistent eller administratör inom ekonomi. Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du att arbeta i en självständig och problemlösande roll samt är en god administratör så kommer du trivas som ekonomiassistent och konsult hos någon av våra kunder. TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktiva företag, både lokalt verksamma och internationella, i många spännande branscher där du som ekonomiassistent ställs för utvecklande utmaningar inom ekonomi och administration.

Uppdragen som ekonomiassistent är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kundföretag. Under tiden omfattas du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar oss. Hela 79 % av våra konsulter blir anställda hos våra kunder, något som helt går i linje med TNGs vision om en hållbar arbetsmarknad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:

• Inbetalningar och utbetalningar
• Fakturering (manuell eller via system)
• Avstämningar
• Rapportering
• Krav- och inkassohantering
• Påminnelsehantering
• Löpande bokföring

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent sitter du på en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder. Genom din skicklighet med siffror avlastar du ofta övriga ekonomer i frågor om företagets ekonomi och tillkommande administration. På sikt och vid eget intresse kan ytterligare ansvar och arbetsuppgifter tillkomma.

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig om vi hittar ett passande uppdrag utifrån din profil!

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har erfarenhet av tidigare ekonomirelaterat arbete, alternativt har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har kompetens inom åtminstone ett par av de beskrivna arbetsuppgifterna. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Engelskakunskaper är också viktigt i de fall våra kunder har engelska som koncernspråk. Vi ser även att du är van vid datorer och affärssystem.

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=CE2D3272-3ABA-4625-8F38-114875E0638C&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-17
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb