Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till House Magazine

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Uniflex söker just nu en ekonomassistent till medieföretaget House Magazine i centrala stockholm. Det här är en direktrekrytering till kund som sker via Uniflex Bemanning och du blir anställd direkt av företaget. Följande är en heltidstjänst som sträcker sig mellan 08-17 på vardagar. De olika arbetsuppgifterna är lagda på flera olika personer inom organisationen och du kommer bland annat hjälpa med att avlasta dessa personer.

Arbetsuppgifter:
- Kontorsansvarig för posthantering, kontorsmaterialinköp, timrapportering och frånvaro.
- Hjälpa till med eventuella bokningar och ibland ordna med kaffe och fika
- Utveckla processer och rutiner
-Fakturahantering, reskontrahantering, lönehantering och enklare adminsitrativa uppgifter.

Alla hantering av fakturering etc sker via dator och därför är det ett krav att du har god datavana och ett genuint intresse för ekonomi och god servicekänsla.Personliga egenskaper

Kvalifikationer och egenskaper:

Krav:
- Goda kunskaper inom Excel
- Du kan tala och skriva obehindrat på svenska
- Utmärkta engelskakunskaper
- Meriterande med 1-2 års erfarenhet inom liknande yrke.
- Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi/administration etc.

Vi letar efter en dig med en driven personlighet som är ansvarstagande och noggrann i sitt utförande. Du ska vara serviceinriktad och ha en god arbetsanda och can do it attityd.

Om du är intresserad och tillgänglig för anställning omgående så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag då denna tjänst ska tillsättas omgående!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21548
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21548
Sista ansökningsdag:
2015-12-06
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb