Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till Kivra, med ambitioner att växa!

Om tjänsten

Vi på Perido söker just nu en ekonomiassistent till vår kund Kivra. Detta är ett ungt bolag som växer så att det knakar och därför behöver de nu förstärkning till sitt huvudkontor mitt i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta ett stenkast från T-centralen i nya, fräscha och ljusa lokaler samt bli en del av en företagskultur med stark laganda och hjärta som klappar för nytänkande idéer. Vi letar efter dig som antingen…

… är en student i slutskedet av en eftergymnasial utbildning inom redovisning. Den här tjänsten är perfekt för dig som planerar att ta examen i slutet av 2018, då du till att börja med kommer att arbeta halvtid. För rätt person kommer tjänstens omfattning efter årsskiftet att övergå till heltid. Initialt visar du vad du går för då du hjälper till med avlastande ekonomiarbete såsom kvittohantering, fakturahantering och kortavstämningar för att på sikt röra dig mer mot redovisning. Här kommer du hela tiden att lära dig nya saker och få fler och fler ansvarsområden.

eller

… är du en kunnig ekonomiassistent som är redo att sätta igång och jobba relativt omgående med att avlasta ekonomiavdelningen med enklare arbetsuppgifter. Här kommer du få chansen att växa och utvecklas i samma tempo som företaget och på längre sikt bli aktuell att vara den på företaget som sköter redovisningen.

Vilken av beskrivningarna som än stämmer in på dig tror vi att du som söker är en driven och prestigelös person. Du är inte rädd för att ta tag i de arbetsuppgifter som behöver utföras och du trivs med att styra upp arbetet i ett expansivt företag. Dina goda kunskaper inom ekonomi bidrar till att du snabbt kommer in i nya arbetsuppgifter och din positiva inställning smittar av sig på dina kollegor.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
• Avslutade eller pågående eftergymnasiala studier inom redovisning
• Arbetslivserfarenhet inom ekonomi
• Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
• Kunskaper i ekonomisystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
• Kunskaper i Fortnox

Omfattning och tillträde
Deltid 50% - 100% därefter heltid. Konsultuppdrag hos oss tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Är du en erfaren ekonomiassistent som letar efter nya utmaningar eller är du en student som letar efter ditt första jobb inom ekonomi? Är du en prestigelös person som är noggrann i ditt arbetssätt och alltid vill utvecklas? Fortsätt läsa!

Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30063 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
60%-80%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30063
Webbplats:
https://perido.se/jobb/ekonomiassistent-till-kivra-med-ambitioner-att-vaxa/
Sista ansökningsdag:
2018-09-12


Senaste inkomna jobb