Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till spännande företag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Vi söker en ekonomiassistent till världens näst störta bokförlag!

Uppdraget är på heltid och beräknas börja omgående och pågå i åtminstone sex månader. Goda chanser till förlängning finns!

Detta är bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- avstämningar
- bokföring
- fakturering
- Periodisering/ månadsbokslut
- sammanställning av underlag vid budget, prognos och revision
- Generell ekonomisk administration

Dina kvalifikationer:

- Gymnasieutbildning och eftergymnasial ekonomisk utbildning
- Ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
- goda kunskaper i officepaketet samt Excel
- meriterande om du har erfarenhet av Oracle

Dina personliga egenskaper:

Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur och ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent till bokförlag"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
.
.
Lön:
.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=13706
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-25


Senaste inkomna jobb