Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till välkänt läroverk

Om tjänsten

Vi på Perido söker just nu en driven person som är redo att axla rollen som ekonomiassistent åt vår kund. Kunden är ett välkänt läroverk placerat strax norr om centrala Stockholm.

Vad innebär rollen? I rollen som ekonomiassistent arbetar du med projekt som rör ombyggnationer. Dina primära arbetsuppgifter är att hantera sektionens projektekonomi samt stödja ekonomigruppen med administrativa uppgifter. Detta innebär att du bland annat ansvarar för att inkommande leverantörsfakturor hanteras i tid och att uppföljning görs. Du kommer även stödja projektledare med allt ifrån att ta fram projektnummer, upplägg av budget, beslutsunderlag, uppföljning och avslut. Utöver detta tillkommer andra administrativa uppgifter.

Vi tror att du som söker har en vilja att utvecklas i arbetet. Som person är du duktig på att planera, strukturera och prioritera. Du har en förmåga att se helheter, tänka och arbeta både strategiskt och operativt. Vidare har du ett noggrant arbetssätt och är uppmärksam för detaljer. Du har stort driv och tar egna initiativ samt trivs tillsammans med andra människor. Det vill säga, du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett ekonomiskt sinne och är intresserad av systemfrågor.

Låter denna rollen som gjord för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Din profil

• Gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande
• Minst 1 (ett) års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande

• Högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning fastighets- eller företagsekonomi
• Erfarenhet av arbete i fastighetssystem
• Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2019-02-28 med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Vill du arbeta som ekonomiassistent med en mer administrativ anda? Lockas du av en roll där du får möjligheten att utmanas och utvecklas? Vår kund söker just nu efter någon som har ett brinnande intresse för ekonomi och driv till att lyckas i rollen som ekonomiassistent, är det du?

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30328 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30328
Webbplats:
https://perido.se/jobb/ekonomiassistent-till-valkant-laroverk-2/
Sista ansökningsdag:
2018-09-13


Senaste inkomna jobb