Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent till vårt konsultteam i Stockholm!

Om tjänsten

Trivs du i en föränderlig arbetsmiljö och med nya utmaningar? Som konsult får du möjligheten att arbeta på spännande uppdrag på flera eftertraktade arbetsplatser. Vi finns över hela Sverige och har majoriteten av Sveriges och Stockholms mest attraktiva företag som kunder, vilket ger dig möjligheten att arbeta i olika branscher och typer av företag. Vi på Experis Finance söker nu dig som vill bli en del av vårt konsultteam och börja din karriär med uppdrag som ekonomiassistent. Det finns goda möjligheter att utvecklas i konsultrollen, då vi har uppdrag inom alla nivåer. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning ekonomiassistent

Vi söker dig som vill arbeta på konsultuppdrag som ekonomiassistent. Det innebär att du kommer att arbeta med bokföring och redovisning inom kund- och/eller leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på kund och uppdrag, men du får alltid en mer detaljerad arbetsbeskrivning i samband med ett specifikt uppdrag. Våra kunder har sina kontor i hela Stockholm och uppdragen är oftast minst 6-12 månader långa.Beskriv gärna vad du är intresserad av i ditt personliga brev så hjälper vi dig matcha din kompetens mot rätt roll för din karriärutveckling!Vem är du?

Vi söker efter dig som har en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du är van vid att arbeta med Excel och i affärssystem, samt är flytande i både engelska och svenska i tal och skrift. För oss är det framförallt viktigt att du är en driven och social person, som gillar nya utmaningar och trivs i en föränderlig arbetsmiljö.Vad kan Experis Finance erbjuda dig?

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner. Som konsult på Experis Finance erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Ansökan

Ansök genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta kandidatspecialist Natalie Richtnér på

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Contract
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance

Ansökan

Referens:
33970
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=bnJpY2h0Ljg0OTQ0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb