Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistenter för kommande behov

Om tjänsten

För kommande behov så är vi intresserade av att komma i kontakt med dig som är utbildad inom eller har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som vanligen förekommer inom yrket är:

• Fakturering
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Bankkontoavstämningar
• Löpande bokföring

Din profil
Du som söker har antingen en ekonomisk utbildning eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att passa in i rollen så ställer detta krav på att du är:

• Noggrann
• Strukturerad
• Ansvarstagande
• Har erfarenhet av affärs- och ekonomisystem

Du kommer arbeta i en miljö som emellanåt präglas av högt tempo, det är därför viktigt att du har förmåga att hantera stressiga situationer som kan uppstå vid arbetstoppar, exempelvis vid månadsbokslut. Vidare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor samtidigt som du förmågan att ta egna initiativ och känner dig trygg med att arbeta självständigt.

Låter det som dig? Tveka inte med din ansökan!
Du ansöker på onepartnergroup.se.

Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se eller Erica Lindau på 0704324072 alt erica.lindau@onepartnergroup.se.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnePartnerGroup Jönköping AB
Hemsida:
http://www.onepartnergroup.se

Ansökan

Referens:
8153
Webbplats:
http://www.onepartnergroup.se/och_enpartner/visa?jaid=8153
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb