Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistenter till konsultuppdrag i Stockholmsområdet

Om tjänsten

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi ekonomiassistenter för kommande konsultuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu erfarna ekonomiassistenter för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Vi söker dig som tidigare har arbetat som ekonomiassistent, gärna med inriktning inom kund- eller leverantörsreskontra. Vidare har du erfarenhet av avstämningar, kontering och registrering av fakturor samt löpande bokföring.

Vem är du?

Vi tror att du är minst gymnasieekonom eller yrkesutbildad och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office, med fokus på Excel.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom ekonomiområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se, eller Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurekbemanning.se.

Lön:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Rekrytering & Bemanning
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
3139
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?IntelliplanId=3139
Sista ansökningsdag:
2015-12-23
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb