Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomimedarbetare

Om tjänsten

Ekonomiassistent till Klövern
Har du ett intresse för siffror? Trivs du i administrativa arbetsuppgifter såväl som kommunikativa? Då har Randstad en tjänst för dig! Vi letar nu efter en noggrann ekonomiassistent till Klövern i Nyköping. Har du även tidigare erfarenhet som ekonomiassistent samt god datorvana? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Nyköping

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8:00-17:00. Start enligt överenskommelse och med uppdragslängd på cirka 1 år.

Arbetsbeskrivning:

Klövern är ett fastighetsbolag som erbjuder lokaler i valda tillväxtregioner. Vår vision är att skapa miljöer för framtidens företagande. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Huvudkontoret ligger i Stockholm och servicekontoret i Nyköping med sammanlagt 16 affärsenheter runt om i landet. Klövern har över 5000 hyresgäster och ca 230 anställda i företaget.

På kontoret i Nyköping kommer du att vara placerad på en central adress med närhet till goda kommunikationsmöjligheter såväl som lunchmöjligheter. Väl på plats på kontoret sitter du, tillsammans med dina kollegor i ett öppet kontorslandskap. Du kommer att få en introduktion av kollegorna på plats och det finns alltid någon att fråga. Exempel på dina arbetsuppgifter:

• Vara behjälplig med avstämningar, exempelvis med banker, skattekonton, reskontra och vidarefakturering.
• Kontrollera nya leverantörer.
• Gå igenom leverantörsfiler och register som skall rättas och leverantörer ska avslutas.
• Sortera in papper i bolagspärmar samt vara administrativt behjälplig för verksamheten.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Avslutad gymnasieutbildning.
• God datorvana samt tidigare erfarenhet av ekonomisystem.
• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Exempelvis avstämningar, fakturering och hantering av leverantörskontra.
• God svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett givet siffersinne och trivs i administrativa såväl som kommunikativa yrken. Vi tror även att du är noggrann och har en naturlig känsla for ordning och struktur i ditt arbete. Visst trivs du även bra i samarbete såväl som självständigt arbete? Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-15 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck ( olivia.ljungback@randstad.se [ mailto:olivia.ljungback@randstad.se ] )

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Referens:
201101144
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101144&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Sista ansökningsdag:
2017-12-15


Senaste inkomna jobb