Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomstudent till energiföretag - extra

Om tjänsten

Stockholm

Är du en ekonomstudent och problemlösare som gärna lägger 8 timmar i veckan på ett meriterande extrajobb? Skulle du beskriva dig själv som en noggrann och strukturerad person? Då är det här tjänsten för dig!

Beskrivning
Perido söker en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag hos vår kund, ett modernt energiföretag med nyrenoverade och ljusa kontor strax norr om centrala Stockholm.

Här får du bland annat användning för din noggrannhet och din vilja att utvecklas inom ekonomiområdet. Som ekonomiassistent jobbar du på vår kunds avdelning som hanterar medlems- och betalkort, och en stor del av din roll går ut på att jobba administrativt med att ?leta efter pengar? som har hamnat på fel konton eller se över transaktioner som har misslyckats.

Inledningsvis kommer du att få en genomgång av de olika systemen och vår kunds arbetssätt, för att sedan jobba ungefär 8 flexibla timmar i veckan. Vid semestrar får du möjlighet att hoppa in och framför allt under sommaren kommer du få möjlighet att jobba mer. Är det här tjänsten och studentuppdraget för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil
-Pågående eftergymnasial ekonomiutbildning
-Meriterande med erfarenhet från liknande arbete
-God datorvana
-Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde
Tillträde i januari, timanställning (ungefär 8 flexibla timmar veckan). Uppdragstid 12 månader.

Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 11128DB i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Referensnummer
11128DB

Kontakt
E-post ansökan: rekrytering@perido.se
Övriga frågor: fraga@perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
11128DB
E-postadress:
rekrytering@perido.se


Senaste inkomna jobb