Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fakturamatchare / Ekonomiassistent sökes till stort bolag i Solna!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av fakturahantering? Har du arbetat administrativt och vill få mer erfarenhet inom ekonomi? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu för kunds räkning en fakturamatchare / ekonomiassistent. Vår kund är ett av Sveriges största bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att matcha fakturor mot inleveranser till kundens terminaler.

Du kommer mer ingående att arbeta med:
• Efterkontroll av fakturor
• Matcha fakturor mot inleverans
• Löpande kontakt med inköpare, kategorichef och terminal

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Tjänsten är på heltid och beräknas starta januari och löpa till maj med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med fakturering eller andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vidare är du diplomerad gymnasieekonom eller har läst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du ska ha god erfarenhet av Excel och gärna ha arbetat i SAP. Det är av vikt att du behärskar både svenska och engelska då du till viss del kommer att ha kontakt med medarbetare internationellt. För att passa för tjänsten krävs noggrannhet och att man har ett logiskt tänkande. Vidare är det viktigt att man snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös, självständig och trygg i dig själv. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
3-6 mån
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/fakturamatchare--ekonomiassistent-sokes-till-stort-bolag-i-solna-/39459/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39459
Sista ansökningsdag:
2017-12-30


Senaste inkomna jobb