Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

FONDADMINISTRATÖR TILL DANSKE BANK

Om tjänsten

Söker du ditt första jobb inom finansbranschen? Vi letar nu efter en fondadministratör till Danske Bank med start omgående! Vi söker dig som förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete och vill utvecklas inom finans. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Danske Banks räkning en fondadministratör.

I rollen kommer du ingå i teamet under Market Operations som idag arbetar med fonder och består av nio personer. Du kommer sitta i moderna lokaler mitt på Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Uppdraget är med start omgående och sträcker sig till sista augusti. Därefter finns det chans till förlängning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank.

ARBETSUPPGIFTER
Som fondadministratör kommer du få djup kunskap i hur fondadministration fungerar samt få en inblick i hela Nordens fondmarknad samt Danske Bank-koncernes fondhandel.

Du kommer i första hand stötta teamet med bokningar i form av överföringar, handel samt avveckling inom fondområdet.

Tjänsten är en perfekt möjlighet för dig som är junior och vill ta ett första steg inom finansbranschen och få utökad arbetslivserfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett intresse av fonder samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat

Du som söker förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete och är vidare administrativ, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Som person är du engagerad och vill lära dig mer om området. Vi tror också att du som söker är öppensinnad, initiativtagande och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid fram till sista augusti. Därefter chans till förlängning.

PLATS: Norrmalmstorg i centrala Stockholm

URVAL: Sker löpande


* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Danske Bank är en fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken erbjuder olika lösningar inom pension, försäkring, investering och kapitalförvaltning.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021843
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/fondadministrator-till-danske-bank/15021843?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb