Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare inom myndighetssupport till Tieto!

Om tjänsten

Vill du arbeta i en administrativ roll med start omgående? Passar det dig perfekt att ta dig an ett 2-månadersuppdrag eller vill du kanske samla på dig administrativ erfarenhet från ett stort företag? Då kan du vara den vi söker för rollen som handläggare till Tieto!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en handläggare inom myndighetssupport till Tieto.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och sträcka sig 2 månader framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare kommer du vara en del av, samt avlasta, de andra handläggarna i Tietos myndighetssupport där de för kunds räkning sammanställer finansiell historik för att bistå i brottsutredningar. Då denna typ av förfrågningar har ökat drastiskt behöver Tieto hjälp att avverka den ”back-log” som byggts upp samt att säkerställa att denna inte byggs upp igen. En viktig aspekt i ditt arbete kommer vara att frigöra nuvarande handläggare så att de kan bistå i arbetet att automatisera dessa arbetsflöden.

Du kommer till exempel att:


* Löpande ta emot myndighetsförfrågningar vartefter de kommer in i en gemensam ”kö” och sedan ansvara för ärendet tills det har blivit besvarat
* Söka upp och sammanställa den efterfrågade informationen i de sökverktyg som är särskilt utvecklade för kunden
* Besvara myndighetsförfrågan i enlighet med de riktlinjer som fastställts


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetslivserfarenhet, med fördel från en administrativ/ koordinerande roll


* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift


Som person är du noggrann och systematisk. Du har en god struktur och du är bra på att arbeta självgående. Vidare är du bra på att prioritera och att hantera flera arbetsuppgifter parallelllt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 2 månader
* Placering: Värtahamnen, Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Tieto är Nordens största IT-företag som tillhandahåller hela livscykeltjänster för både privat och offentlig sektor. Deras arbete sätter dem i framkant av ett brett spektrum av branscher. Tieto är engagerade i att utveckla företag och samhälle genom informationsteknik. De tror på öppenhet, självständigt tänkande och att ge alla friheten att vara deras exceptionella själv.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021866
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/handlaggare-inom-myndighetssupport-till-tieto/15021866?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb