Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Jr. ekonomiassistent till lärorik roll – tillsvidare!

Om tjänsten

Perido söker nu en junior ekonomiassistent till en av våra kunder som är verksam inom It-branschen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i natursköna Nacka Strand.

I rollen som ekonomiassistent arbetar du på leverantörsreskontran. Tjänsten innebär arbete i stora fakturaflöden tillsammans med ditt team. Din arbetsdag består av fakturaskanning, verifiering, kontering, matchning av varufakturor, utskick på attest, avstämningar och uppföljning av differenser. Du har kontakt med människor både internt och externt. Arbetet utförs i Dynamics och Medius flow som du blir upplärd i av dina kollegor på plats.

Vi ser att du är en kommunikativ person som trivs med ett administrativt arbete. Du har ett genuint intresse för ekonomi och arbetet inom reskontra. Du utför ditt arbete med noggrannhet och är fokuserad på det som behöver göras. Vidare ser vi att du trivs i ett arbete där du både får jobba mycket självständigt men även i team. Vi tror att du med din positiva inställning och ditt prestigelösa förhållningssätt kommer passa perfekt hos vår kund!

Är du personen vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Gymnasial utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Goda kunskaper i MS Office
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Är du en noggrann, fokuserad och prestigelös person med ett genuint intresse för ekonomi och arbetet inom reskontra? Vill du arbeta i en administrativ och lärorik roll där du får möjlighet att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30487 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30487
Webbplats:
https://perido.se/jobb/jr-ekonomiassistent-till-larorik-roll-tillsvidare/
Sista ansökningsdag:
2018-11-10


Senaste inkomna jobb