Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior ekonomiassistent till Täby

Om tjänsten

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontran till deras kontor i Täby. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och löper fram till februari 2016. Vår kund söker efter en person som är nyutexaminerad från ekonomistudier och nu vill ta sig an nya utmaningar och få mer arbetslivserfarenheter.

Arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta med enklare reskontrauppgifter. Du kommer primärt att scanna fakturor och matcha mot inköpsordernr.

Vem är du:

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning och som nu vill få arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Det är dock meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontran. Som person är du noggrann, snabblärd och flexibel. Vidare ser vi att du är prestigelös med en positiv attityd.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kommer att tillsättas omgående: http://www.brightby.se/jobb/junior-ekonomiassistentleverantorsreskontra-till-bolag-i-taby/

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Marie Laudon på telefon 072-857 31 70 eller marie.laudon@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BRIGHTBY AB
Hemsida:
http://www.brightby.se/page/ladda-upp-ditt-cv

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb