Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Redovisningsekonom med cirka 2 års arbetslivserfarenhet

Om tjänsten

Har du cirka två års erfarenhet från redovisning och är en duktig användare på Excel? Då kan tjänsten som redovisningsassistent vara något för dig.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Opus Bilprovnings räkning en junior redovisningsekonom. Uppdraget är ett vikariat på fyra månader till att börja, med stor chans till förlängning. Opus Bilprovning har sitt kontor i Vällingby. Academic Work har samarbetat med Opus Bilprovning tidigare och vi har konsulter där idag som beskriver att arbetsplatsen är familjär, och att de arbetar nära sina kollegor och har roligt tillsammans på luncherna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Opus Bilprovning önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom kommer du arbeta med att vara behjälplig vid uppföljningsarbetet av resultat- och balansbokningar jämfört med budget samt vid bokslutsarbete. Du kommer även att arbeta med administration kring leverantörsavtal och hyresavtal och då scanna in dokumentet och registerna in relevant information i Sharepoint. Du kommer även ansvara för underhåll av avtalsregister och då indexuppräkning av hyresavtal. I din roll ingår även administration i affärssystemet såsom att lägga upp kostnadsställen, hantera attestregister och fullmakter. Diverse registrerings- och matchningsarbete i affärssystemet, såsom att koppla kvitton till bokningar, kontrollera kvitton i kassan och kontakta besiktningsstationerna vid felhanteringar. Annan administration och övrigt förekommande kontorsarbete på en ekonomiavdelning

Du kommer till exempel att arbeta med:


* Bokslutsarbete
* Administration kring leverantörsavtal och underhåll av avtalsregister
* Diverse registrerings- och matchningsarbete i affärssystemet
* Administration och övrigt förekommande kontorsarbete på en ekonomiavdelning.


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en avslutad utbildning i ekonomi och då gärna redovisning som inriktning. Du ska ha arbetat med likande i cirka 2 år och då ha erfarenhet av kundreskontra, bokslut, uppföljningsarbete av resultat och balandsbokningar och gärna erfarenhet av leverantörsavtal. Du ska även vara en van användare av Excel.


* utbildning i ekonomi
* erfarenhet av kundreskontra, bokslut, uppföljningsarbete av resultat och balandsbokningar
* vara en van användare av Excel.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med leverantörsavtal samt hyresavtal.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad för att passa i tjänsten, och då att du är noggrann i ditt arbete. Vi ser även att du är glad, positiv och självgånde för att passa in i gruppen.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Opus Bilprovning är ett företag som arbetar med besiktningar av personbilar, MC, släp, husvagnar samt tunga fordon som lastbilar och bussar. Företaget har ett 70-tal bilprovningsstationer i hela Sverige och huvudkontoret finns i Vällingby, strax utanför Stockholm.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
08:00-17:00
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963853
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-redovisningsekonom-med-cirka-2-ars-arbetslivserfarenhet/14963853?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-24


Senaste inkomna jobb