Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Juridik- eller ekonomistudenter sökes till säsongsuppdrag på PwC

Om tjänsten

Har du erfarenhet ifrån kontor och serviceyrken, är utåtriktad och gillar struktur? Är du dessutom redo för en ny spännande utmaning med chans till utveckling? Då kan detta vara något för dig!

PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 208 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 60 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 100 orter och har 3 600 medarbetare.
PwC Sverige upprättade ett "Delivery Center" (ett s.k. servicecenter) under hösten 2016. Vårt Delivery Center stöttar revisionsteamen inom väldefinierade tjänsteområden och utför utvalda standardiserade tjänster och aktiviteter i revisionsprocessen. Under våren kommer Delivery Center även stötta Skatteverksamheten med deklarationer.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du i första hand kommer att assistera PwC:s skattekonsulter med upprättandet av deklarationer. Arbetet består av specifika och standardiserade arbetsmoment i deklarationsprocessen. Det kan t.ex. vara insamling av underlag, registrering i olika system samt upprättande av deklarationer.

I andra hand kommer du att assistera PwC:s revisorer med ett antal olika tjänsteerbjudande.Tjänsterna består av specifika och administrativa arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration.

Avseende skatteverksamheten kommer du att vara behjälplig med deklarationer för privatpersoner och avseende revisionsteamen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer ha stor betydelse för PwC:s medarbetare inom skatt och revision, speciellt i perioder då det är hög arbetsbelastning. Du kommer att utgå ifrån PwC:s kontor i Lund.

Ansvarsområden:
- behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från skatteverksamheten och revisionsteam
- ge snabb och kvalitativ service till beställare
- stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning

Om dig
Vi söker en social och positiv person som har enkelt för sig att skapa nya relationer. I uppdraget krävs stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför dina egna.
Vi söker dig som studerar juridik eller ekonomi och vill göra ett uppehåll i studierna. Arbetslivserfarenhet ifrån serviceyrke är meriterande gärna inom restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk.

Viktigt för tjänsten är:
- van PC användare och behärskar Officepaketet, främst Excel
- arbetar självständigt och ansvarsfullt
- arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
- flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget planeras att starta i februari månad och pågå t o m juni 2018.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Arbetstiderna kan variera och beror på aktuell arbetsbelastning. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Lantz på 0736-847372.

Välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.adecco.se/ansok?zlid=F07E4963-36A5-458C-A154-719E9DDBB07E&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-15
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb