Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalificerad ekonomiassistent till expanderande organisation i Helsingborg!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av ett kort uppdrag som ekonomiassistent i Helsingborg. Det är viktigt att du har någon form av praktisk erfarenhet inom ekonomiområdet. Låter det här som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi letar efter någon som kan börja omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Kunds räkning en kvalificerad ekonomiassistent. Tjänsten innebär mycket frihet i en spännande bransch och du kommer självständigt arbeta med hela det ekonomiska flödet. Det här är en perfekt tjänst för dig som vill få extra erfarenhet inom ekonomi samt få in en fot i en spännande organisation. Du kommer arbeta nära ett team med trevliga och kompetenta kollegor.

Du kommer arbeta i ett ungt företag i träningsbranschen som erbjuder en helhetslösning innehållande gymutrustning, träningsutrustning, utbildning och service av högsta klass. Hos kunden arbetar det 15 personer och du kommer att ansvara över ekonomin. Deras kontor finns i Helsingborg och start för tjänsten är omgående.

Uppdraget är till en början en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som kvalificerad ekonomiassistent kommer du att självständigt sköta det ekonomiska flödets alla delar. Du kommer därför ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer ha stöttning från av koncernens CFO.

Du kommer exempelvis att arbeta med:


* den löpande bokföringen för kund- och leverantörsreskontra
* fakturahantering
* löner för alla anställda inkl. hantering av utlägg och reseräkningar
* moms och skatter
* posthantering
* övriga administrativa arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning


Efterhand kommer du även ansvara för:


* resultat och balansräkningen
* månads- och årsbokslut
* ekonomiska uppföljningar och analyser


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig med rätt personlighet – självgående, utåtriktad, och nyfiken. Att du passar in i gruppens team är av största vikt. Vidare ser vi att du har en utbildning inom ekonomi samt 1-2 års erfarenhet av att arbeta med liknande ekonomiska arbetsuppgifter. Du ska vara flytande i svenska och engelska då kontaktytorna är många.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat på ett mindre bolag och trivs i en självständig roll. Som ekonomiassistent är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Då arbetet innebär stort ansvar ställs det stor vikt vid att kunna fatta egna beslut och göra allt rätt från första början. Du kommer arbeta i en mycket dynamisk miljö med högt i tak så att initiativtagande och en flexibel person sökes.

START: Omgående

UPPDRAGETS OMFATTNING: december ut

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Helsingborg

URVAL: Sker löpande.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är marknadsledande inom försäljning och service av träningsutrustning.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
december ut
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963548
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/kvalificerad-ekonomiassistent-till-expanderande-organisation-i-helsingborg/14963548?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb