Löne- och ekonomiassistent på Montera i Storfors AB

Om tjänsten

Löneassistent:
Löneregistrering, hantering av traktamenten, semesterberedning mm. I tjänsten ingår daglig telefonkontakt med personal och myndigheter. Diverse löne- och personaladministrativa uppgifter.
Ekonomiassistent: Arbete med kund- och leverantörsreskontra, fakturering, löpande bokföring, avstämningar, redovisning av moms- och skattedeklarationer, diverse ekonomiadministrativa uppgifter.

Vi söker dig som tidigare arbetat med löner, personal samt ekonomi. Du har god datavana och behärskar MS Office paketet. Du har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kontakt med personal och myndigheter. Vana av att tolka lagar och avtal. Goda kunskaper och erfarenhet av Visma lön och Visma administration. Meriterande om du har erfarenhet av kollektivavtal Byggnads.
Vi använder tidsrapporteringstjänsten Itendi.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har telefonvana, erfarenhet av kontakter samt är van att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt, det innebär även att ge god service till sina kollegor. Ett krav för arbetet är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Maila din ansökan till: ansokan@monteraistorfors.se

Om du har frågor och funderingar kring tjänsten så går det bra att maila till ansokan@monteraistorfors.se.

Sök tjänsten idag! Vi arbetar med löpande urval.


Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kontakter samt är van att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt, det innebär även att ge god service till sina kollegor. Ett krav för arbetet är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Montera i Storfors AB är ett väl etablerat företag som specialiserar sig på ventilation, betongmontage, balkongmontage och stensättning. Vår kundkrets är mycket stabil och vi har i stort sett hela Sverige som arbetsfält.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vi ser gärna sökande från Storfors och kranskommunerna.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare anställning. Provanställning 6 mån tillämpas.
Anställningens omfattning: 100% (deltid kan diskuteras)
Lön:
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
MONTERA I STORFORS AB
Hemsida:
http://www.monteraistorfors.se

Ansökan

E-postadress:
ansokan@monteraistorfors.se
Sista ansökningsdag:
2019-01-31


Senaste inkomna jobb