Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mitt i hjärtat av ett pulserande byggföretag

Om tjänsten

Du kommer dagligen hantera fakturor och måste därför känna dig bekväm med arbetet kring kund- och leverantörsreskontran. Till detta tillkommer självfallet kontoavstämningar, betalfiler, assistera i samband med bokslutsarbete, fungera som kontaktperson internt och externt i olika frågor som rör företagets övriga administration dvs den "klassiska spindeln i nätet". Du kommer att jobba direkt under vår ekonomichef Åsa Wendt och tillsammans med ytterligare en kollega på avdelningen.Vi söker dig som:

- har en ekonomisk eftergymnasial utbildning
- har arbetat minst två år med fakturahantering och således några års erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontran.
- kommer från ett medelstort företag och är van vid tillkommande administrativa uppdrag såväl internt som externt.
- kan Office programmet och ev. vårt ekonomiprogram Björn Lundén.
- klarar stressiga situationer och kan behålla ett realistiskt perspektiv och fokusera på rätt saker.
- ambitiös och har en vilja att tillskansa dig nya kunskaper och skapa dig förståelse för ekonomirelaterad support till externa kunder och interna kollegor.Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice är ett mellanstort byggföretag som hjälper fastighetsbolag, förvaltare och större byggbolag med allt inom byggnation och ROT-jobb. Vi växer just nu med spännande projekt inom nyproduktion för stora kunder. Vi är idag ca 30 personer fördelade på 8 tjänstemän och 22 yrkesarbetare. Du kommer att jobba direkt under vår ekonomichef Åsa Wendt. Om du väljer att komma till oss så kommer du direkt att känna av den varma "Ulvsundaandan".

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
ULVSUNDA BYGG OCH FASTIGHETSSERVICE AB

Ansökan

Referens:
Erfaren ekonomiassistent
E-postadress:
jobb@ulvsundabygg.se
Sista ansökningsdag:
2018-09-28
Övrigt:
Vi tar gärna del av dina handlingar så snart som möjligt så att vi får möjlighet att lära känna dig. Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Senaste inkomna jobb