Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Noggrann ekonomiassistent mer driv

Om tjänsten

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

Företagspresentation

Performiq söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett ledande företag inom rörtillverkningsbranschen. Företaget utvecklar bland annat säkra rörsystem, VVS-installationer, energieffektiv uppvärmning och kylning av byggnader, samt distribution av dryckesvatten. Företaget ingår i en holländsk koncern och är framstående inom branschen i ett flertal länder. I Sverige arbetar omkring 120 medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett internationellt och komplext företag med stort artikelutbud? Vi söker dig som tycker om att arbeta med siffror och administration och vill ingå i ekonomiteamet i Eskilstuna. Du kommer tillhöra ett arbetslag på sex personer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat redovisning, fakturahantering, avstämningar med kunder och leverantörer, samt intrastat där filer från företagets affärssystem kontinuerligt skickas in till Statistiska Centralbyrån. Arbetets omfattning kommer vara omkring två eftermiddagar i veckan, samt extra vid behov.

Krav på person

För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du är ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av enklare ekonomiarbete. Du har någon ekonomiutbildning, minst gymnasial nivå. Du är noggrann, flexibel och har mycket energi. Du är bekväm i en roll där man har mycket dialog med kunder och leverantörer över telefon. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av SAP, Excel eller annat ekonomisystem.
För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen. Ange gärna vilken aktivitet du har utövat, samt hur det har format dig som person.
Start: omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: ca 2 eftermiddagar/vecka
Plats: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vårt kundföretag.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan idag då intervjuer hålls löpande.
Välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
PerformIQ Work AB
Hemsida:
http://www.performiq.se/

Ansökan

Referens:
1489
Webbplats:
http://www.performiq.se/job/1489/
Sista ansökningsdag:
2015-09-20
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb