Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyexaminerade ekonomer, se hit!

Om tjänsten

Har du läst ekonomi på universitet/högskola och tar examen snart? Letar du efter första jobbet efter examen? Vad bra! Då kan du registrera ditt CV här inför våra spännande tjänster!

Vi på SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Nu letar vi efter dig somtagit examen inom ekonomi och som har läst ett kandidatprogram på universitet/högskola.

Bland våra tjänster som vi på SW erbjuder nyexaminerade kandidater kan du bland annat komma att arbeta med:

- backoffice inom bank
- ekonomiassistent
- 1st line support på finansbolag
- övriga administrativa uppgifter

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som nyligen tagit examen från universitet/högskola inom ekonomi. Du kanske har haft extrajobb vid sidan av dina studier, antingen inom ekonomi eller bank eller inom servicesektorn.

Ofta krävs det flytande kunskaper i både svenska och engelska samt goda kunskaper inom Officepaketet. I övrigt tror vi du är driven, hungrig och nyfiken på arbetslivet!

Övrigt
Ovanstående är ett tillfälle för dig att registrera ditt CV inför framtida arbeten. Vi på SW arbetar med både konsultuppdrag och även direktrekryteringar till kund. Du kan registrera ditt CV här så återkommer vi om vi får in ett arbete som matchar din profil. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se (http://www.sw.se/) och gilla oss på Facebook (http://www.facebook.com/StudentWorkers)!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sw.se/jobs/59668-nyexaminerade-ekonomer-se-hit?promotion=21565-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2018-05-06


Senaste inkomna jobb