Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyutexaminerad ekonomiassistent med det rätta drivet!

Om tjänsten

Är du en nyutexaminerad ekonom som vill börja din karriär som ekonomiassistent? Är du prestigelös och nyfiken?

Då har vi på SW tjänsten för dig!


SW söker för kunds räkning en självgående och driftig nyutexaminerad ekonom som vill jobba som ekonomiassistent på deras leverantörsreskontra. Kunden finns i Bromma och du välkomnas till ett glatt gäng med stort engagemang.


Tjänstebeskrivning
I din roll kommer du att arbeta på leverantörsreskontran och sitta tillsammans med alla kollegor på ekonomi som är ca 30 personer. Ditt arbete infattar exempelvis:


- Leverantörsfakturahantering
- Kontering
- Betalningar
- Löpande bokföring
- Kontakt med kundens leverantörer samt övriga avdelningar internt
- Avstämningar


Tjänsten innebär mycket självständigt arbete och du ansvarar för ett viktig led i verksamheten.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som nyutexaminerad inom ekonomi och som har en stor vilja att arbete som ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Du bör ha jobbat lite med ovanstående arbetsuppgifter. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.


Du har ett noggrant, effektivt och ordningsamt arbetssätt. Du har ett härligt driv och jobbar prestigelöst. Du har en hög servicekänsla och är affärsmässig i ditt sätt mot kunder och medarbetare samtidigt som du drivs av att lära dig nya saker. Du ser möjligheter i att växa inom företaget och sprider positiv stämning omkring dig.


Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW med start omgåendeoch 6 månader framåt. Därefter finns det stora chanser att gå över till kund.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se (http://www.sw.se/) och gilla oss på Facebook (http://www.facebook.com/StudentWorkers)!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sw.se/jobs/64073-nyutexaminerad-ekonomiassistent-med-det-ratta-drivet?promotion=24234-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2018-05-09


Senaste inkomna jobb