Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Passa på! Ekonomiassistent på deltid i Övik

Om tjänsten

Vi söker nu en student som vill jobba på timbasis med enklare ekonomisysslor hos en välkänd aktör i Örnsköldsvik.

Uppdraget startar när vi har hittat rätt kandidat för tjänsten så passa på att söka på en gång. Tjänsten är en rullande timtjänst tillsvidare så om allt fungerar väl så förväntas uppdraget kvarstå i minst 1 - 2 år framöver.

Tjänsten innebär att du jobbar på en ekonomiavdelning med kompetenta och rutinerade kollegor där du framförallt sköter sysslor såsom:
- scanning
- fakturering
- reskontra
- post och diverse.

Tjänsten är timbaserad vilket innebär att vi söker dig som är student ex. på distans eller halvtid där du har möjlighet att arbeta i kombination med dina studier.

Din profil
Vi ser att du har någon form av erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare, alternativt har du läst ekonomi på gymnasiet eller yrkesförberedande nivå nyligen. Svenska och engelska förväntas du hantera både i tal och skrift.

Du är en social och trygg person som trivs bra med att arbeta i team. Du kan lätt anpassa dig till nya miljöer och tycker om utmaningen i att lära sig nya saker. Du är ordningssam och har sinne för detaljer.

Känner du att detta passar dig så sök direkt via vår hemsida.

Om företaget
Vi på ProfessionalConsulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
ProfessionalConsulting
Hemsida:
www.professionalconsulting.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.professionalconsulting.se/se/jobs/ornskoldsvik/passa-pa-ekonomiassistent-pa-deltid-i-ovik/24115/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job24115
Sista ansökningsdag:
2014-12-06


Senaste inkomna jobb