Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Prestigelös ekonomiassistent

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter: Du kommer bli en del av ett framtidtänkande och prestigelöst team. Som ekonomiassistent kommer du dels att ansvara för registrering, kontering och periodisering av omkostnadsfakturer. I rollen kommer du även arbeta med tjänstefakturering och löpande administratorn på avdelningen.

Arbetets omfattning: Start omgående, dock senast 1 januari. Heltid, kontorstider. Du kommer att vara anställd av Brainpeople och arbeta som konsult.

Utvecklingsmöjligheter: Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom ekonomi på ett etablerat företag som satsar mycket på sin personal och värnar om individens trivsel på arbetsplatsen. På sikt kan du få ett ökat ansvar och få möjligheten att avancera till mer komplexa arbetsuppgifter.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i denna tjänst har du minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Viktigt för denna roll är att du har en god ekonomisk förståelse samt en god administrativ förmåga. Meriterande är även om du har en akademisk utbildning inom redovisning eller ekonomi, detta är dock inget krav. Du har goda kunskaper i svenska, engelska samt i Excel. Det är även meriterande om du har kunskaper i systemet Jeeves, men inget krav.

Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik i denna tjänst är du en ambitiös person som motiveras av att driva ditt arbete framåt. Du är organiserad, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera och arbeta tidseffektivt under ett högt arbetstempo. Vidare är du flexibel, prestigelös och har en god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga kollegor i teamet. Du har en hög integritet och är inte rädd för att uttrycka din åsikt och står på dig i situationer då det krävs. Att ta eget ansvar och se betydelsen av din roll på företaget är viktigt för vår kund.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Beatrize Olsson, 08-501 685 24.

Om företaget

Företaget är ett svenskt IT-bolag. Dem sitter i fina lokaler i Bromma.

Om oss

Brainpeople är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar, rekryteringsuppdrag och omställning. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är Ekonomi & HR, Kundtjänst & Administration, IT & Teknik, Marknad & Försäljning. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brainpeople AB
Hemsida:
http://www.brainpeople.se

Ansökan

Referens:
747
Webbplats:
http://www.brainpeople.se/jobbannons/?id=747
Sista ansökningsdag:
2014-12-12
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb