Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektekonom med tekniskt intresse

Om tjänsten

Nu söker vi dig med grundläggande ekonomikunskaper och intresse av att arbeta i tekniska projekt. Du har möjlighet att börja omgående och är en person som tycker det är roligt att jobba!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta i en bred roll som projektekonom i Skövde.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work] (mailto:gbg02@academicwork.se)

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du att arbeta nära flera projektledare och en enhetscontroller och vara ett stöd till dem i det dagliga arbetet. Du kommer att få ta eget ansvar och arbeta med varierande uppgifter både med ekonomiinriktning och med mer generella projektuppgifter.

Du kommer till exempel att;


* Stötta projektledare i prognosarbete och budgetarbete
* Ta fram underlag till controller i samband med månadsrapportering
* Granska och kontera fakturor, göra periodiseringar av kostnader
* Delta i projektgenomgångar
* Bevaka och följa upp projekt gällande tid, kostnad och kvalitet
* Arbeta med riskhantering i projekt


Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten ger dig alla möjligheter att utveckla både grundläggande ekonomiska kunskaper men även kunskaper inom projektarbete. Du kommer även att få med dig teknisk kunskap från projekt.

VI SÖKER DIG SOM
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt är gymnasieekonom med ett par års erfarenhet av ekonomiarbete. Du trivs i ett arbete med mycket eget ansvar och där du får arbeta både högt och lågt. Då stort fokus ligger på administration är det viktigt att du trivs med sådant arbete och att du har ett siffersinne. Det är en fördel om du har tekniskt intresse och trivs med att arbeta i projekt.

Efterfrågade specifika kompetenser:


* Ekonomibakgrund – gärna erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
* Max 5 års arbetslivserfarenhet inom området
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska samt god kommunikativ förmåga


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso. Det är också meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Var tydlig med att framhäva detta i din ansökan.

Som person är du framåt, har skinn på näsan och tycker om att driva dina intressefrågor. Vidare är du en teamplayer som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. I perioder kommer du att ha hög arbetsbelastning och det är därför ett krav att det fungerar för dig i din vardag och att du arbetar effektivt.

Du har analytisk förmåga och kan på så sätt sätta dig in i projektets ekonomi och göra analyser självständigt. Du är noggrann och arbetar organiserat då du är den som många gånger hjälper projektledare och controllers att hålla deras planering och struktur.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. De fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Långsiktigt behov
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952153
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/projektekonom-med-tekniskt-intresse/14952153?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-26


Senaste inkomna jobb