Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Redovisningsbyrån Ekonomihjälpen söker strukturerad student på deltid

Om tjänsten

Söker du ett meriterande deltidsjobb som ekonomiassistent som ett komplement till dina studier? Nu kan du få chansen att stötta redovisningsekonomerna på ett roligt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ekonomihjälpens räkning en ekonomiassistent som ska arbeta ungefär 10 timmar i veckan och stötta upp deras redovisningsekonomer. Ekonomihjälpen är en redovisningsbyrå som sitter i Tyresö. De levererar redovisningstjänster samt företagsutvecklingstjänster till ett flertal företag och har haft en god tillväxt de senaste åren.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent på ekonomihjälpen kommer du att stötta redovisningsekonomerna med olika arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med den löpande bokföringen för Ekonomihjälpens olika kunder.
* Göra avstämningar.


Tjänsten passar dig som vill arbeta som ekonomiassistent på ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter att på sikt självständigt få ansvara för kunder och dess ekonomi.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar ekonomi på universitet eller högskola och har minst ett år kvar på dina studier.


* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i minst 6 månader.
* Vana av att arbeta i något bokföringsprogram.
* Har goda kunskaper i Excel.


Som person är du självgående då man kommer att styra över sin egen tid. Du bör ha en god samarbetsförmåga samt vara flexibel i ditt arbete för att du ska trivas på arbetet. Då företaget är relativt litet krävs det att du trivs med att arbeta på en mindre arbetsplats där man hjälps åt där det behövs. Vidare bör du vara en glad och driven person som vill utvecklas i din yrkesroll.


* Start: Omgående
* Omfattning: 25 %, vilket motsvarar ungefär 10 timmar i veckan.
* Placering: Tyresö
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14962995
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/redovisningsbyran-ekonomihjalpen-soker-strukturerad-student-pa-deltid/14962995?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb