Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Reskontraspecialist till Brain Accounting

Om tjänsten

Arbetsuppgifter som Reskontraspecialist:
• Kundreskontra
• Kundfakturering
• Krav/påminnelse
• Avbokning av inbetalningar
• Leverantörsreskontra
• Ankomstregistrering
• Betalningar
• Avstämningar
Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer du även att stötta kunder i mer avancerade frågeställningar kopplat till system och redovisning.


Vi söker nu en Reskontraspecialist som vill vara med att skapa en marknadsledande reskontraavdelning på Brain Accountings kontor i Gamla stan. I Gruppen arbetar idag 6 personer med kund- och leverantörsreskontra för främst ägarledda bolag som omsätter mellan 10-100 MSEK. Nu vill vi förstärka med ytterligare en person för att kunna höja nivån på service och kvalitet mot våra kunder. På kontoret i Gamla stan arbetar idag totalt ca 30 personer i olika roller inom ekonomi i en trevlig miljö med flexibla arbetstider och högt i tak. I rollen som reskontraspecialist får du en nyckelroll på avdelningen och rapporterar till Reskontrachefen. Gruppen arbetar tight tillsammans med redovisningsteamen inför rapporteringar och månadsbokslut och det är korta deadlines och ett högt tempo.

Kvalifikationer för tjänsten:

Vi söker en person som trivs i en roll med ansvar för kund och leverantörsreskontra och har med fördel minst 3 års erfarenhet sedan tidigare. Kompetensmässigt bör du ha arbetat med komplexare avstämningar och är van att arbeta i högt tempo med korta deadlines. Erfarenhet av Microsoft NAV sedan tidigare är meriterande men inget krav.
Som person är du förändringsbenägen och positiv. Vidare är servicenivån extremt viktig och det krävs att man trivs i en konsultroll. Du bör trivas i en entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar och högt ansvarstagande.


Om Brain Accounting
På Brain Accounting tar vi totalansvar för våra kunders ekonomi genom ett komplett utbud avlöpande ekonomitjänster i kombination med spetskompetens inom ekonomisk styrning och kontroll. Vi arbetar nästan dagligen med lönsamhetsbedömningar‚ koncernredovisningar‚ IFRS‚ kassaflödesanalyser‚ momsregler och skatteberäkningar. Vi arbetar primärt med ägarledda tjänsteföretag men även stiftelser och ideella föreningar. Mindre noterade bolag och dotterbolag till utländska företag finns bland våra kunder. Genom bättre ekonomisk kontroll‚ analyser och konsultation hjälper vi våra kunder till ökad lönsamhet.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brain Accounting AB
Hemsida:
http://www.brainaccounting.se

Ansökan

Referens:
008
E-postadress:
erik.eklund@braincompetence.se
Sista ansökningsdag:
2018-04-13
Övrigt:
Start för tjänsten är senast under Q2 2018 och du erbjuds anställning hos Brain Accounting med placering i Gamla Stan. Rollens omfattning är mellan 100%. Ansökan görs genom e-post till ansvarig rekryteringskonsult Erik Eklund. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med referensnummer: 008


Senaste inkomna jobb