Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolintendent, Söderskolan Modersmål och Studiehanledning

Om tjänsten

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innebär ett självständigt ansvar för bland annat Stöd till ledningen med löpande ekonomiska analyser, uppföljningar, prognoser m.m. främst inom ekonomiområdet. Ta fram planeringsunderlag och analyser i samband med budgetprocesser. Ansvara för och säkerställa korrekt hantering av områdets handlingar, studiehandledning och modersmålsansökningar, schemaläggning synpunkts- och klagomålshantering och diarieföring. Leda och organisera möten. Administrativt stöd till skolledning och personal i skolan. I arbetet ingår kontakter med både skolledning, lärare, elever och föräldrar samt ett stort kontaktnät inom den centrala administrationen. I uppdraget ingår även att samverka med rektorsområdets intendent och skolassistenter

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 3-årig gymnasiekompetens med inriktning mot ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom skolområdet, gärna med ekonomifrågor. Du har påbyggnadsutbildning motsvarande 60 högskolepoäng inom ekonomi. Du har god språklig förmåga på svenska och engelska. Ytterliggare språk är meriterande. Arbetet innebär stundtals en hög belastning och innebär att du måste ha en god stresstålighet. Du kan arbeta självständigt och är strukturerad och noggrann. Du har lätt att kommunicera med olika grupper av människor

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Gävle kommun, Bergby rektorsområde

Ansökan

Referens:
UG 446/17
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a7d78d9c-a161-4946-a313-8f589ebcdebe&TK=6ab5b359-3ce1-4500-8677-cf7cce5d581f
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb