Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande ekonomiassistent sökes till deltidstjänst!

Om tjänsten

Är du student och på jakt efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Ta chansen och sökt tjänsten som ekonomiassistent på deltid till en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Företaget erbjuder en långsiktig deltidstjänst där du får möjlighet att utvecklas och arbeta självgående samtidigt som du skaffar dig en meriterande erfarenhet.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent som kan arbeta minst 16 timmar i månanden. Schemaläggningen kommer att vara flexibel och vid behov kan det erbjudas fler timmar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du att avlasta kollegor på ekonomiavdelningen, som idag består av fem medarbetare. Du kommer främst arbeta med leverantörsfakturor, där du bland annat kommer registrera och kontrollera fakturor samt administrera dessa i företagets affärssystem. Vid behov kommer du även stötta avdelningen med andra ekonomiska arbetsuppgifter. Du kommer börja din anställning med en introduktion och när du kommit in i rollen finns möjligheter att utvecklas och ta dig an nya arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:


* Scanna in fakturor
* Kontrollera fakturor
* Skicka iväg fakturor för attest
* Få ta hand om övrig administration inom ekonomin


Tjänsten passar dig som är studerande och vill få praktisk erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Vidare har du har ett noggrant och strukturerat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Vi ser att du som person är lättlärd och tycker om att arbeta självständigt. Du bör även vara flexibel och det är meriterande om du har möjlighet att komma in fler dagar då större arbetsbelastning kan uppstå.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar på eftergymnasial nivå inom ekonomi och har minst två år kvar av dina studier


* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då du dagligen kommer att kommunicera på dessa språk
* Har goda kunskaper i Office-paketet


Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter inom området

Som person är du noggrann och tycker om att ta egna initiativ. Tjänsten passar dig som har en god teamkänsla men som även tycker om att få arbeta självständigt med egna ansvarsområden. Du driver ditt arbete framåt på egen hand och stöttar gärna teamet med övriga arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, minst 2 arbetspass i månaden
* Placering: Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Långsiktigt
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021821
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/studerande-ekonomiassistent-sokes-till-deltidstjanst/15021821?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb