Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande ekonomiassistent till blomstergrossist!

Om tjänsten

Är du studerande och trivs med ett analytiskt arbete? Vi söker nu en ekonomiassistent till blomsterlager i Malmö!

Vår kund är en blomstergrossist med huvudsaklig uppgift att importera snittblommor. Företaget har lokaler i Fosie i Malmö.

Tjänsten är av administrativ karaktär och innefattar uppgifter som att granska siffror i företagets affärssystem och att scanna samt hantera fakturor. Tjänsten är till viss del monoton och kräver att du trivs med ett analytiskt och repetitivt arbete. Arbetstiden kommer vara förlagd i början av veckan måndag-onsdag och du kommer att arbeta cirka 8 timmar/vecka.

Behovet är omgående och vara åtminstone till mars månad. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
För att trivas i tjänsten ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med analytiskt arbete. Som person är du också nyfiken och frågvis. Du är framåt, lojal och tar för dig på arbetsplatsen. Tjänsten kräver att du har ett bra språk och är duktig på att formulera dig i skrift. Om du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter är detta meriterande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
3-6 mån
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/malmo/studerande-ekonomiassistent-till-blomstergrossist/39470/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39470
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb