Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

STUDERANDE EKONOMIASSISTENT TILL BRING

Om tjänsten

Är du ekonomistudent och är ute efter att krydda ditt CV med en meriterande erfarenhet som ekonomiassistent? Just nu söker vi dig som är prestigelös, har ett flexibelt schema i skolan och drömmer om att arbeta på ett stort och välkänt företag. Skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Brings räkning en flexibel studerande ekonomiassistent. Då vår kund har extra mycket att göra under vissa dagar i månaden söker de nu en noggrann ekonomistudent som kan avlasta övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Vakansen öppnar upp i augusti.

Bring sitter i Västberga i öppna kontorslandskap, här kommer du till en familjär stämning med högt i tak.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bring. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under 6 månader till en början. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du att avlasta dina kollegor på ekonomiavdelningen med att skicka ut avräkningsrapporter och detta sker arbetsdag 3 eller 4 i månaden. Därefter stöttar du också upp fyra dagar efter den 5:e, men innan den 14:e i månaden.

Tjänsten passar dig som är studerande och kanske redan arbetar deltid och vill skaffa dig ännu mer meriterande erfarenhet till ditt CV.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar ekonomi på högskola eller universitet med minst ett år kvar av dina studier


* Besitter obehindrade kunskaper i svenska, både tal samt skrift då all kommunikation internt sker på svenska


I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, skriv därför tydligt varför just du passar för tjänsten i ditt personliga brev. Som person är du prestigelös, energifull och noggrann. För att lyckas i rollen krävs det att du ser varje arbetsuppgift som en möjlighet att bygga upp ditt CV även om det delvis skulle vara mer monotont. Vidare är du med och bidrar till en god stämning bland dina kollegor på arbetsplatsen.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, gärna inom 1-2 veckor
* Omfattning: 5 dagar i månaden, med möjlighet att jobba en extra dag
* Lön: Timbaserad lön
* Placering: Västberga
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS


* Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Bring är en av de största post- och logistikaktörerna i Norden och åtar sig både nationella, nordiska och internationella uppdrag. Bring hjälper företag med allt inom post, logistik och kundkommunikation, d.v.s. att transportera, planera, leverera, lagra eller kommunicera effektivt med sina kunder, oavsett om det är från företag till företag, eller företag till konsument.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
6 månader med chans till förlängning
4 dagar i månaden, finns möjlighet att jobba någon extra dag
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021778
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/studerande-ekonomiassistent-till-bring/15021778?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb