Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande och vill arbeta extra som ekonomiassistent?

Om tjänsten

Om företaget

Vår kund är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. De sitter i trevliga lokaler i Häggvik och söker nu omgående efter en person som kan stötta dem på kundreskontraavdelningen!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som ekonomiassistent att huvudsakligen ha ansvar för betalningar. Detta innebär att du läser in betalningsfiler och att reskontran därefter uppdateras. Tjänsten är på 25 % och vi söker dig som kan utföra dina arbetsuppgifter på förmiddagarna.

Din profil

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller universitet och som har möjlighet och viljan att arbeta extra vid sidan av studierna. Om du har arbetat i en liknande roll tidigare ses detta som meriterande. Vi tror att du är analytisk, driven och har enkelt för att förstå sammanhang. Tjänstan förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat och sträcker sig till 31/3.

Du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag i Häggvik. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
2262
Webbplats:
http://studentwork.se/landning/?jaid=2262
Sista ansökningsdag:
2015-12-11
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb