Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Till Östersund söker vi en ekonomiassistent

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent i Östersund. Initialt är uppdraget på 50-75% men kan efter en tid uppgå till 100%. Löpande bokföring, lönekörningar, in- och utbetalningar och att svara i telefon är några exempel på arbetsuppgifter.

Vem är du?
Du har minst 1 års arbetserfarenhet av ekonomiarbete, gärna som ekonomiassistent, samt goda kunskaper i kund- och leverantörsreskontra och avstämningar. Erfarenhet av att ha arbetat i ett ekonomisystem tidigare, exempelvis Agresso, Visma, SAP, Pyramid eller Navision är mycket meriterande. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och besitter grundläggande kunskaper i Excel.

Har du erfarenhet av kravhantering, konteringar, betalningar och även varit behjälplig vid bokslut ser vi detta som meriterande. För att lyckas i rollen är du social, självgående och positiv. Självklart är du noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Du räds heller inte för att ta dig an nya uppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:

• Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
• Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
• Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
• Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Fernlund via telefon: 063-576660 eller e-post: linda.fernlund@manpower.se

Välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
75%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=F389C512-B05C-44FA-A022-D32CB9ED9C65
Sista ansökningsdag:
2015-10-13


Senaste inkomna jobb