Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

TNG söker dansktalande ekonomiassistent

Om tjänsten

TNG söker för kunds räkning en dansktalande ekonomiassistent med erfarenhet av reskontraarbete till kundens kontor i Solna. Vår kund är ett större internationellt företag, verksamt inom outsourcing av ekonomi- och lönetjänster.

 

Beskrivning av tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att korrekt leverans, med god kvalitet, sker till kund enligt avtal.

I arbetsuppgifterna ingår:


Ansvar för flertalet kunders reskontra samt betalningar och närliggande administration.


Att göra internkontroller i bokslut och se till att avvikelser korrigeras innan stängning.


Ansvar för att företaget rapporterar till kund enligt överenskommen tidsplan samt rapport av incidenter i företagets ärendehanteringssystem.


Säkerställande av att kundspecifik dokumentation är uppdaterad såsom arbetsinstruktioner och processbeskrivningar.


Kontinuerligt förbättringsarbete av interna och externa processer.


Att hjälpa till med att ta fram material vid revision.

Vem är du? 
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi/redovisning och tidigare erfarenhet av arbete med reskontra. Goda kunskaper i danska, svenska och engelska är ett krav. Övriga språkkunskaper är meriterande. Du är van att arbeta i olika ekonomissystem, gärna SAP och Excel.

Som person är du målfokuserad och strukturerad. Du trivs med att arbeta i team och du ser möjligheter med förändringar. Vidare ser vi gärna att du är serviceinriktad och kundorienterad och att du trivs i en miljö där du ger service både internt och externt. Du är dynamisk och att arbeta med stora flöden är inget som är nytt för dig.

 

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Dana Jennerström på telefon 08-410 639 23. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.

 

Om TNG 
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Arbetstiden kommer att vara ca 08:00-17:00
Lön:
Lön/förmåner enl. ö.k.

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://tng.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=9199E5E7-8F98-4CD2-B9F9-6E1FE7F3BD1C
Sista ansökningsdag:
2014-12-25
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb