Administratör med ekonomisk inriktning till serviceföretag

Om tjänsten

BLM Kyl och storkök söker en administratör då vår professionella administratör kommer gå i pension efter 16 års fantastiskt jobb. Dig vi söker kommer vara en blivande centrumperson i vårt team.

Vi är ett sälj- och serviceföretag i en teknisk bransch och du kommer att sköta allt som förekommer på vårt kontor. Du kommer vara spindeln i nätet och det innebär att du måste vara flexibel då dina uppgifter kommer vara omväxlande och innebära många olika sysslor. Du får inte vara rädd för nya utmaningar, hålla många bollar i luften, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt och ta egna beslut.

Du kommer att ta emot inkommande samtal med orderhantering, felanmälningar och planering av våra teknikers jobb. Förutom detta sköter du leverantörs- och kundreskontran, fakturerar och tar fram månadsrapporter och redovisningsunderlag. Vi har ett gott samarbete med vår revisor men du är den som sköter det ekonomiska arbetet löpande under året.

Du kommer att arbeta i ett team med servicetekniker som är ute på fältet och mycket av det vi arbetar med är akuta reparationer och därför är tempot ofta högt på företaget.

Krav på vår blivande arbetskamrat är:

God datorvana. Tidigare arbetslivserfarenhet av administration och ekonomi. Ser gärna att du har vana av kundservice. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har gärna goda kunskaper i engelska. Vi använder VISMA Spcs och det är en stark merit om ni kan och är van att arbeta i detta program. Vårt orderprogram heter SDF.

Som person får du inte vara rädd för utmaningar och våga vara drivande i den roll du kommer få på vårt företag. Du får själv strukturera och driva ditt arbete framåt och ta egna initiativ till problemlösning. Vi vill inte du ser problem som en svårighet utan att det alltid finns en möjlighet till lösning. Du bör vara social som person och lätt att samarbeta med olika personligheter samt kunna ta kunder på ett professionellt sätt.

Är dessa utmaningar du känner dig kunna klara av och uppfyller våra krav på kunskaper ser vi fram mot din ansökan. Du kommer att komma in i ett team som kommer göra allt för att du ska trivas och utvecklas hos oss i vårt framåtsträvande företag.

Om företaget:

BLM Kyl och storkök är ett serviceföretag som även säljer varor inom storkök, kyla, värmepumpar, luftkonditionering och kommersiell tvätt och kaffe. Vi servar de flesta fabrikat. Utför garantiservice. Vi ökar vår försäljning av produkter som vi servar hela tiden. Våra kunder är kommuner, hotell, restauranger, butiker, kontor och verkstäder m.m.

Vi är just nu 14 anställda och vi arbetar i hela Jönköpings län. Vi är ett ackrediterat och certifierat företag som haft kreditvärdighet AAA i många år. Vi är ett professionellt företag inom vår bransch.Välkommen med din ansökan och vänta inte då vi kommer att ta in intervjuer löpande under ansökningstiden. Platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Kommer du till oss innan juli så kommer du att få chansen till en bra upplärningstid då vår nuvarande administratör kan lära upp dig innan hon slutar. Senast ansökningsdag 20190311.

Skicka helst din ansökan med CV och löneanspråk till Anders Bjarnehall, anders@blm-kyl.se eller till Pelle Lindqvist, pelle@blm-kyl.se

Det går även att skicka in ansökan via brev. BLM Kyl och storkök AB, Dvärggatan 2, 553 07 Jönköping. MÄRK då kuvertet med ANSÖKAN.

EkonomikontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BLM Kyl & Storkök AB

Ansökan

E-postadress:
pelle@blm-kyl.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-11


Senaste inkomna jobb