Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du vår nästa löneadministratör?

Om tjänsten

Gillar du att ha många bollar i luften och är reda för nya utmaningar hos oss på Manpower? Vi söker nu dig som har erfarenhet av lönehantering och HR-frågor för kunds räkning i Ängelholm. Du kommer arbeta som löneadministratör och ansvara för löneadministration och schemahantering för anställda på bolaget. Det är av vikt att du sedan innan har goda kunskaper i Excel och lönesystem. Uppdraget sträcker sig sex månader framåt och kommer ge dig ny kunskap och meriter att bredda ditt CV med. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Vad söker vi?
Har du erfarenhet av lönehantering, lönesystem och personalfrågor? Du ska du läsa vidare! Vi söker just nu en löneadministratör för kunds räkning i Ängelholm. De övergripande ansvarsområdena innefattar löneadministration och HR-administration.

Ansvarsområdena kommer i huvudsak att omfatta:

* Utföra daglig löneadministration varierande över månaden
* Månatlig lönekörning
* Arbete i system för tidredovisning och schemahantering av anställda
* Ge service till anställda, chefer, arbetstagarorganisationer och externa myndigheter genom att besvara frågor och ta fram faktaunderlag
* Bevaka frånvaro samt nyanställning/avslut av tjänster

Vem är du?

Du är en person som trivs med att ha många bollar i luften, du är ansvarsfull, strukturerad och målinriktad. Du har erfarenhet av att hantera stressiga situationer och du har förmågan att prioritera och ställa krav. Vidare fungerar du bra i team, men kan också arbeta självständigt med mot uppsatta mål. Tjänsten kräver att du obehindrat kan arbeta med Excel samt svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser att du har kvalifikationer som:

* Erfarenhet av lönesystem samt Excel
* Kunskaper i de delar av lag/kollektivavtal som berör lönearbete
* Är självgående
* Svenska och engelska i tal- och skrift

Tjänsten är en visstidsanställning med 100% sysselsättningsgrad, uppdraget pågar fram till juni med start omgående. Du kommer sitta placerad på vår kunds kontor i Ängelholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos Manpower, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är superlätt! Sök tjänsten via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower AB

Ansökan

Referens:
32120
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=bGFwcGVsLjU5MzYxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb