Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driftig Löneassistent till uppdrag i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Har du utbildning inom lön och är en prestigelös, lösningsorienterad och framåt person? Då har vi på Adecco Finance & Legal det perfekta uppdraget för dig! Tjänsten är tänkt att starta omgående och pågår i första hand till slutet på augusti 2016.

Hur ser din arbetsdag ut som Löneassistent?
Du kommer att arbeta tillsammans i ett team med 10 löneadministratörer i öppet landskap med en härlig laganda och du kommer att ha en konsult som handleder och stöttar dig i ditt arbete. Som löneassistent kommer du att arbeta med att assistera lönekonsulterna med en hel del arbetsgivarintyg, reseräkningar och normalt lönearbete. Vidare kommer du att svara på de mail som kommer in till oss och det kan ibland bli manuella uppgifter som att lägga till eller korrigera i löneprocesserna för både arbetar- och tjänstemanna löner, timlön såväl som månadslön.

Vem trivs här?
Har du en utbildning inom lön och lite erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt praktiserat på en löneavdelning kan detta vara ett passande uppdrag för dig! Du som tidigare arbetat praktiskt med löner och känner till regelverket kring lön kommer snabbt att sätta dig in i rollen som löneassistent, men är du lättlärd och framåt med skinn på näsan kan du även vara nyutexaminerad. Tidigare erfarenhet av Agresso är ett krav. Är du en glad, ödmjuk och positiv person som klarar av den höga arbetsbelastning som ibland råder kommer du att trivas hos oss! Med din noggrannhet och positiva inställning kommer du att lyckas i rollen som löneassistent.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

 

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=BB4B2FFC-6963-4281-8DC9-F15AE9194CDA
Sista ansökningsdag:
2015-12-22
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb