Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren löneadministratör till Max Burgers AB!

Om tjänsten

Är du rätt person för att ge rätt lön, i rätt tid till rätt person på Max Burgers?

Max fortsätter att expandera och söker en erfaren löneadministratör till huvudkontoret i Luleå!

Som löneadministratör arbetar du brett i ett självstyrande team på löneavdelningen som består av åtta medarbetare och en lönechef. Arbetet innebär ett operativt lönearbete och avser både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner i lönesystemet Agresso och tidsredovisningssystemet Quinyx där även lönerna för vårt norska bolag ingår. I rollen som löneadministratör ingår även hantering av anställningsavtal, skattedeklarationer, rapportering, statistik, avtalsfrågor med mera. En viktig del i arbetet är omvärldsbevakning och att hålla sig uppdaterad inom lagar och avtal samt att arbeta med ständiga förbättringar och processutveckling.


Vi söker dig som har god erfarenhet av självständigt arbete längs hela lönekedjan. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ekonomi, olika system och är van vid att tolka lagar och kollektivavtal. Våra kollektivavtal är HRF och Unionen. Då rollen innebär många kontaktytor och att vara ett stöd i organisationen gällande lönefrågor är det viktigt att du är serviceinriktad och har god samarbets-förmåga. Som person är du en självgående, flexibel, stabil med ett strukturerat arbetssätt kombinerat med hög integritet. Ett genuint intresse för lönefrågor och ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en roll i en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedja med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt och ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt. Företaget har en ung och framåt företagskultur med högt tempot och goda utvecklingsmöjligheter.


Max Burgers AB är Sveriges äldsta burgarkedja och etablerades redan 1968.
Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på drygt tre miljarder kronor och är med sina 4.500 anställda Sveriges näst största burgarkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. I Sverige finns över hundra restauranger från Haparanda i norr till Ystad i söder. Max finns även i Norge, Danmark, Polen, Egypten och Förenade Arabemiraten. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Rätt Rekrytering & Hr i Norr, AB

Ansökan

Referens:
Löneadministratör
Webbplats:
http://www.rattrekrytering.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-29


Senaste inkomna jobb