Erfaren löneadministratör till Moelven Wood AB

Om tjänsten

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä?

Moelven Wood AB behöver nu förstärka med en erfaren, driven och utvecklingsorienterad löneadministratör som vill vara med och på en spännande resa och utveckla denna funktion på vårt huvudkontor i Skåre.
Som löneadministratör ansvarar du för alla delar i vår lön/personalhantering, både för tjänstemän och kollektivanställd personal. Du kommer vara en viktig resurs för våra ledare och anställda i frågor som rör lön, anställning, och förmåner samt kollektivavtal.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
• Hantering/administration av lön och reseräkningar
• Hantering/administration av pension- och försäkringsavtal
• Hantering/administration av tjänstebilar genom LeasePlan
• Interna och externa månads/års-rapporter kopplade till lön och personal
• Att vara expert på lönerelaterade frågor
• Statistik och underlag för det som rör hälsa, miljö och säkerhet
• Du kommer även, till viss del, att arbeta med förekommande HR-administration.
• Stora möjligheter finns till att forma och strukturera rollen som du önskar, men med fokus på att utveckla och effektivisera funktionen
• Övriga arbetsuppgifter inom bolaget kan tillkomma

Du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och eftersträvar hög kvalitet. Har du dessutom lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som löneadministratör arbetar du ganska självständigt och har förmåga att prioritera. Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du trivs med att utveckla processer och rutiner.
Det är meriterande erfarenhet från bygg- eller industriverksamhet. Din datavana bör vara god liksom dina kunskaper i Office och gärna i något ekonomi/ personalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia Lön i någon tidigare befattning.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi kommer genomföra löpande intervjuer, dock senast den 31 mars 2019. Du ansöker genom att gå till Moelven.se och "Lediga tjänster". Där finner du annonsen och kan registrera dig i vårt rekryteringsverktyg.

Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Ekonomichef Karin Johnson, tfn 010-122 50 67 eller Daniel Pettersson, HR-ansvarig Moelven Wood, tfn 010-122 50 61

Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Moelven Wood AB

Ansökan

Webbplats:
http://moelven.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-31


Senaste inkomna jobb