Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Folktandvården söker lönesekreterare

Om tjänsten

Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva så har vi ett av Sveriges viktigaste och roligaste jobb!

Vi är drygt 300 medarbetare inom hela Folktandvården Kronoberg och vi tycker att det är precis lagom! Vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en nyöppnad utvecklingsklinik, kundcenter, mobil klinik och administrativt kansli. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.ARBETSUPPGIFTER
Som lönesekreterare hos oss kommer du självständigt att hantera alla steg i löneprocessen för Folktandvårdens medarbetare och du ansvarar för en del administration kring nyanställd personal. Du har mycket kontakt med chefer och medarbetare för att svara på lönerelaterade frågor, men också för att tolka avtal och riktlinjer. Förutom de interna kontakterna har du också kontakt med olika myndigheter bl.a. försäkringskassan och kronofogdemyndigheten. Som lönesekreterare skriver du också olika typer av intyg och tar fram rapporter ur vårt lönesystem, Personec P. I uppdraget ingår också viss annan löpande administration på Folktandvårdens kansli.

Din arbetsplats kommer att vara på Folktandvårdens kansli som är en administrativ enhet som arbetar för hela Folktandvården. Vi finns centralt på Klostergatan i Växjö och är i dagsläget 12 personer som arbetar inom funktionsområdena IT, ekonomi, lön, statistik, administration av frisktandvårdsavtal, HR och verksamhetsutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och vidareutbildning som lönespecialist eller motsvarande, alternativt flerårig erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Din datorvana är mycket god, du kan hantera Officepaketet och IT-verktyg och du har intresse och förståelse för lönesystemets uppbyggnad. Erfarenhet av kundrelaterat arbete ses som meriterande och vi vill att du har kunskap om arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal.

Vi söker dig som brinner för service och i din yrkesroll anstränger du dig för att leverera lösningar. Din samarbetsförmåga är god och du kommunicerar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Som person är du strukturerad och klarar av att behålla fokus på rätt saker även vid stressade situationer. Vi ser också att du som söker är noggrann och att du strävar efter att hålla hög kvalitet på ditt arbete.


ÖVRIGT
Vi erbjuder förmåner i form av bl.a. friskvårds- och massagebidrag. Folktandvården anordnar regelbundet sociala aktiviteter för sina medarbetare, vi vet att ett gott socialt klimat ger en bättre arbetsmiljö och i slutänden en bättre tandvård för kronobergarna.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-05-06 . Detta är en tillsvidaretjänst men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Kronoberg, Folktandvård

Ansökan

Referens:
TVC 12/19
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8af4629a-3702-44e2-85c0-be06a65f45fc&publishCode=AMS&TK=91507447-e722-4dbf-8090-2394c8bf1920
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb