HR & Lönekonsult till Rödl & Partner i Malmö

Om tjänsten

Rödl & Partner Nordic AB hjälper utländska och svenska privata bolag med tjänster inom outsourcing av ekonomifunktion, revision, skatt och affärsjuridik.
Etableringen i Norden skedde år 2000 och idag är vi ett 40-tal medarbetare på kontoren i Malmö och Stockholm. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas med målsättningen att "Go Double with No Trouble" inom en treårsperiod. Nu utökar vi vårt team i Malmö med en lönespecialist.

- Är du vår nya stjärna på lön och vill följa med på en spännande resa?

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av lön och brinner för att ge bästa servicen. Vi tror att du har arbetat några år inom lön och är redo att ta nästa steg i din karriär. I din roll som HR & lönekonsult arbetar du strukturerat, självständigt och du tar ansvar över alla delar i löneprocessen. Vi arbetar i en internationell miljö med globala kontakter och du behöver därför kunna kommunicera flytande på engelska. Du är en driven, engagerad, ansvarstagande och kommunikativ person som är van att arbeta mot och hålla deadlines.

Vi sätter stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering.

Arbetsbeskrivning
Vi har ett teambaserat arbetssätt där du är en viktig del i att arbeta mot uppsatta mål och att leverera hög service gentemot våra kunder. Du motiveras av varierande arbetsuppgifter och att ha många bollar i luften. Som HR & lönekonsult kommer du utöver att arbeta i löneprocessen, samt sköta rapportering av statistik och deklarationer, också att få vara delaktig i uppstart av nya projekt och skapa processer tillsammans med klienter och teamet. Du kommer löpande att hjälpa våra klienter med rådgivning och service kring lagar och rutiner avseende personal.
På sikt ser vi gärna att du breddar din kompetens inom lönehantering och rådgivning. Det finns även möjligheter att arbeta med att hitta nya lösningar samt förbättra och effektivisera arbetssätt och rutiner.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande tjänst där du får möjlighet att, i en internationell miljö, snabbt utveckla din kompetens inom en rad områden. Du får arbeta med inspirerande projekt med en snabb kompetensutveckling då du redan från början får ta ett stort ansvar.
Vi arbetar på en prestigelös, familjär och inkluderande arbetsplats med trevliga kollegor som har roligt på jobbet och tillsammans! Det är en självklarhet att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Malmö.

Rödl & Partner är ett rådgivnings- och revisionsföretag representerat på 108 orter i över 50 länder med över 4 500 medarbetare. Vår framgång bygger på vår förmåga att lösa kundernas problemställningar och behov genom ett integrerat arbetssätt mellan våra olika kompetensområden såsom ekonomi, beskattning, juridik och revision.

Vår företagskultur präglas av våra värderingar med fokus på samarbete, utveckling, driv och laganda. Den står för den tillväxt som har gjort Rödl & Partner till det företag vi är idag, där varje medarbetare räknas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Rödl & Partner Nordic AB
Hemsida:
www.roedl.com

Ansökan

Referens:
Lönekonsult Malmö
E-postadress:
emma.hjalmarsson@roedl.com
Sista ansökningsdag:
2019-04-13


Senaste inkomna jobb